Uvjeti kupovine

OPĆI UVJETI POSLOVANJA INTERNETSKE TRGOVINE I OPĆE ODREDBE (OSNOVNE INFORMACIJE)

Dragi naši molimo Vas da pažljivo pročitate ove Opće uvjete poslovanja Web Shopa Smaylich koji je u vlasništvu društva CASIA j.d.o.o., Kvintička 53, Zagreb, OIB: 36844853695.

Sukladno tome, smatramo da posjećujući i / ili kupujući na našoj web stranici ste u svakom trenutku u cijelosti upoznati sa Općim uvjetima i odredbama te da iste u potpunosti razumijete i prihvaćate.

Općim uvjetima uređuju se odnosi između Kupca i Prodavatelja vezano uz uvjete i način naručivanja proizvoda, cijene proizvoda, uvjete i načine plaćanja, uvjete jamstva, prava Kupca na pisani prigovor na Proizvode i usluge Prodavatelja, pravo na raskid ugovora, uvjete narudžbe i dostave Proizvoda, zaštite osobnih i drugih podataka i ostala pitanja važna za sklapanje ugovora o kupoprodaji putem Internet trgovine.

Opći uvjeti poslovanja Internet trgovine čine sastavni dio svakog kupoprodajnog ugovora zaključenog između Prodavatelja i Kupca ovim putem.

Kontakt:

  • CASIA j.d.o.o., Kvintička 53, 10000 Zagreb
  • e-mail: info@smaylich.com

Broj računa: IBAN: HR5423400091110749264  Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb

SMAYLICH Web Shop je web stranica internetske prodaje u vlasništvu PRODAVATELJA.

KORISNICI SMAYLICH Web Shopa su sve osobe koje web stranicu koriste radi kupnje prikazanih proizvoda (KUPAC) ili informiranja o proizvodima (POSJETITELJ)

KUPAC je svaka pravna i fizička osoba (punoljetna i poslovno sposobna ) s kojom je sklopljen ugovor o kupoprodaji temeljem ovih Općih uvjeta.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu