Način plaćanja

Mogući su sljedeći načini plaćanja prilikom kupnje u Internetskoj trgovini:

Za fizičke osobe:

  1. Plaćanje općom uplatnicom

Plaćanje je moguće izvršiti putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti u Republici Hrvatskoj. Kad u procesu kupovine Kupac odabere plaćanje virmanom, a na e-mail se šalju svi podaci za izvršenje uplate. Valuta plaćanja je HRK (hrvatska kuna).

Po izvršenju uplate na transakcijski račun Prodavatelja, Kupac šalje potvrdu o uplati na info@smaylich.com

  1. Online plaćanje putem CorvusPay payment sustava koji prihvaća sljedeće kartice, u izradi….

Za pravne osobe i samostalne poduzetnike:

  1. Plaćanje virmanom

Plaćanje je moguće izvršiti putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti u Republici Hrvatskoj. Kad u procesu kupovine Kupac odabere plaćanje virmanom, a na e-mail dolaze svi podaci za izvršenje uplate. Valuta plaćanja je HRK (hrvatska kuna).

Po izvršenju uplate na transakcijski račun Prodavatelja, Kupac šalje potvrdu o uplati na info@smaylich.com

  1. Online plaćanje putem CorvusPay payment sustava koji prihvaća sljedeće kartice, u izradi…

Za plaćanje kreditnom karticom plaćanje se vrši odmah nakon potvrde narudžbe i prije isporuke naručenog Proizvoda.

VAŽNO: Svaka kartična transakcija (debitne i kreditne kartice) podložna je provjeri od strane Prodavatelja, u trajanju od jednog do tri radna dana.

Kupac je suglasan da, ukoliko Prodavatelj prema vlastitom nahođenju u slučaju sumnje na zlouporabu bilo koje vrste plaćanja, može i izričito je ovlašten bilo koju takvu transakciju bez najave i prethodne obavijesti obustaviti te može sve relevantne podatke predati nadležnim tijelima radi kaznenog progona potencijalnih počinitelja.

Način, uvjeti i upute pri kupnji proizvoda

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zastupnici ili skrbnici. Prodavatelj ne preuzima odgovornost za ugovore protivne ovoj odredbi.

Ponuda Proizvoda nalazi se na Web stranici Prodavatelja. Predmet narudžbe mogu biti samo oni Proizvodi za koje je u narudžbi naznačeno da su raspoloživi i dostupni.

Moguća su mala odstupanja slika Proizvoda na Web stranici od stvarnog Proizvoda, a što ne utječu na specifikaciju samog Proizvoda te Prodavatelj nije odgovoran za takva odstupanja. Kupac nema pravo reklamacije Proizvoda sa navedene osnove.

Podaci o Proizvodima, opis, cijena i dr.prikazani su na Web stranici te su podložni nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka i/ili neispravnosti u pogledu podataka o Proizvodima prikazanih na Web stranici, Prodavatelj zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor o kupoprodaji.

Kupnju Proizvoda može izvršiti registrirani ili neregistrirani Korisnik.

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

Dostupni proizvodi prikazani su na stranici SMAYLICH Web Shop-a zajedno sa specifikacijom proizvoda, podacima o cijeni i ostalim važnim podacima. Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u “košaricu” klikom na oznaku “kupi”. U “košarici” se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju s naznakom cijene proizvoda i cijene dostave (uključen PDV) kao i perioda u kojemu je ponuda važeća.

Predajom narudžbe Kupac izričito potvrđuje svoju obvezu plaćanja. Kupac predaje narudžbu klikom na oznaku „Predaj narudžbu/Narudžba s obvezom plaćanja“ u kojem trenutku se smatra da je ugovor o kupoprodaji Proizvoda između Prodavatelja i Kupca zaključen. U slučaju da pojedini Proizvod nije dostupan u trenutku naručivanja, predaja narudžbe za takav Proizvod nije moguća. Nakon primitka narudžbe Prodavatelj unutar 5 dana, a najčešće isti dan, obavještava Kupca o potvrdi primitka iste, o predviđenom roku isporuke i drugim informacijama u vezi isporuke Proizvoda te u dogovoreno vrijeme, a unutar 10 radnih dana šalje proizvode kupcu. Prodavatelj može nazvati Kupca na njegov kontakt-broj telefona radi provjere podataka ili kako bi se osigurala točnost isporuke.

Po izvršenju uplate na transakcijski račun Prodavatelja, Kupac šalje potvrdu o uplati na info@smaylich.com

Pravna osoba tijekom registracije ili prilikom naručivanja Proizvoda odabire opciju „ja sam pravna osoba“ te upisuje porezni broj (PDV identifikacijski broj) društva.

Glede pravnih osoba, primjenjuju se odredbe važećeg Zakona o obveznim odnosima, te ostalih primjenjivih propisa, odnosno ugovora sklopljenog sa pojedinom pravnom osobom.

Korisnici SMAYLICH Web Shop-a dužni su dati točne, važeće i potpune podatke prilikom registracije i kupnje.

Cijene

Sve cijene predstavljaju krajnje cijene i izražene su u Kunama (Kn) te uključuju PDV. Casia j.d.o.o. pridržava pravo izmijene cijena, postavljanje akcija i drugih posebnih vrsta prodaje. Izražene cijene važe u trenutku zaprimanja narudžbe te vrijede u slučaju plaćanja gore navedenim načinima i pod gore navedenim uvjetima.

Valjanost akcijske ponude – razdoblja trajanja i uvjeti akcija i drugih posebnih oblika prodaje (akcijska prodaja, rasprodaja, sezonsko sniženje i sl.), navedeni su uz svaku takvu ponudu.

Veleprodajnim Kupcima (Kupcima koji su prijavljeni za daljnju prodaju) se prikazuju veleprodajne cijene (cijene s popustom bez PDV-a).

Troškovi dostave nisu uključeni u cijene Proizvoda, osim u slučaju narudžbe iznad iznosa 500 HRK.

Prije potvrde narudžbe odvojeno je iskazana cijena Proizvoda, trošak dostave (ukoliko isti postoji), cijena PDV-a, te sveukupna cijena kako bi Kupac imao uvid u konačnu cijenu koju plaća za naručenu uslugu kupnje. U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatnicom, troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

Podrška korisnicima

Ako je Korisniku/Kupcu potreban savjet ili informacija bez obzira radi li se o izboru artikla, veličini ili o izradi istih, može kontaktirati Prodavatelja putem e-pošte na info@smaylich.com  Odgovor će biti poslan u najbržem mogućem roku.

Obveza odgovornosti

Prodavatelj će se truditi najbolje što može ažurirati podatke koji su objavljeni na internetskoj stranici. Osim toga, uvijek postoji mogućnost da se karakteristike artikala, rok dostave ili cijena promijene tako brzo da prodavatelj ne uspije ažurirati internetsku strnicu. U tom slučaju, prodavatelj će kupca obavijestiti o promjenama i omogućiti mu odustajanje od narudžbe ili zamjenu artikala.

Prodavatelj ne odgovara za sadržaj komentara od strane kupaca u vezi s artiklima. Prodavatelj zadržava pravo obrisati ili odbiti komentare koji sadrže neistine ili nerealne pritužbe. Prodavatelj ne odgovara za informacije u pisanim komentarima kupaca i ograđuje se od bilo kakve odgovornosti vezane uz te informacije.

Iako se prodavatelj trudi osigurati detaljne fotografije artikala koje prodaje, treba imati na umu da su sve fotografije simbolične prirode. Fotografije ne opisuju karakteristike proizvoda.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu