Hej ekipa

Brend Smaylich je nastao iz jednostavne želje da vama i ljudima oko vas uljepšamo dan i izmamimo osmjeh na lice. Mi smo vam mali veseli kreativci koji volimo ono što radimo i nadamo se da ćete u našim radovima prepoznati tu emociju. Ekipa smaylich se sastoji od cijelog jednog pogona velike obitelji.

U principu glavni akteri su sestra i brat, Marija i Filip, a u cijelu priču se involvirao i naš tata koji je kreativnog duha, što smo valjda i naslijedili te radi prekrasne slike od kolaža.

Brat Filip je dizajner crta postere i sve što nam padne na pamet on sprovede u dijelo. Želja nam je da vam kroz crteže približimo i našu hrvatsku tradiciju, glagoljicu te je na svakom posteru involvirana glagoljica koja na taj način postaje prepoznatljiva i bliska. I sam logo smo odabrali na temelju prvog slova glagoljice, a pošto svako slovo glagoljice ima i simboličko znaćenje tako prvo slovo glagoljice AZ postavlja pitanje tko sam ja. Upravo iz tog pitanja proizlaze svi naši motivi u kojima se svatko od nas na šaljiv naćin može pronaći. Sukladno tome smo prvo slovo glagoljice modelirali u smaylich.

Sestra Marija, ponosna mama tri sina odrađuje marketinški dio i baca kreativne ideje. S obzirom da je između nas dvoje velika razlika od 12 godina, super smo spoj dviju krajnosti ili se bar tako tješimo J I na kraju vam samo želimo poslati dobre vibracije i naš jednostavan moto just smile.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu