Zaštita osobnih podataka

Osobni podaci Kupaca proizvoda i usluga i korisnika mrežnih stranica www.smaylich.com, kao i korisnika društvenih mreža (npr: Facebook, Instragram i sl.), koje mrežne stranice i društvene mreže su upravljane od strane Casia j.d.o.o zaštićeni su i čuvaju se trajno u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Tako prikupljeni osobni podaci bit će upotrijebljeni isključivo u svrhu zaključenja i ispunjenja ugovora i usluga koje se pružaju.

Osobni podaci mogu biti upotrijebljeni i za informiranje korisnika o ponudama proizvoda i druge slične marketinške ili promotivne komunikacije.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo za to ovlaštenim djelatnicima i onima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Korisnik je ovlašten u svako doba zatražiti dopunu, izmjenu ili brisanje osobnih podataka, kao i usprotiviti se obradi osobnih podataka u svrhu informiranja na mail: info@smaylich.com

Korisnik jamči da su podaci koje je naveo točni, potpuni i ažurni  te korištenjem mrežnih stranica i društvenih mreža Casia j.d.o.o. potvrđuje da je suglasan s uporabom njegovih osobnih podataka na način i u svrhu kako je to gore navedeno.

Uporaba kolačića (cookies) na mrežnim stranicama i društvenim mrežama Casia j.d.o.o.

Casia j.d.o.o. može koristiti kolačiće (tzv. Cookies) za prikupljanje i obrađivanje podataka korisnika. Ti se podaci koriste u svrhu prikupljanja skupnih statističkih podataka o korisnicima, te datumu i vremenu njihovog pristupa mrežnim i društvenim stranicama.

U slučaju da podaci prikupljeni putem kolačića predstavljaju osobne podatke korisnika, na iste se primjenjuju sva pravila predviđena za zaštitu osobnih podataka kupaca i korisnika mrežne stranice Casia j.d.o.o. i društvenih mreža.

Pritužbe i sporovi

Prodavatelj poštuje zakone o zaštiti potrošača. Prodavatelj će se najbolje što može truditi ispuniti svoju dužnost i ustanoviti sustav rješavanja pritužbi, te odrediti ovlaštenu osobu za kontakt s kupcima koji ulože pritužbe putem elektronske pošte ili telefona.

Prodavatelj će u roku od pet radnih dana potvrditi da je primio pritužbu i javiti kupcu koliko će dugo obrada pritužbe trajati te obavijestiti kupca o tijeku postupka.

Prodavatelj je svjestan da je u interesu kupca i prodavatelja da spor ne dođe do suda, zbog mogućih troškova i zahtjevnosti postupka. Zbog toga će učiniti sve što je moguće da se spor riješi sporazumno.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu